کارشناس بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشكي گفت: بهتر است مادران باردار مكالمه با گوشي تلفن همراه را كاهش دهند.

مهندس علي گوراني در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران‌ ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: خانم هاي باردار مانند كودكان در گروه هاي پرخطر قرار دارند و بايد تا جايي كه امكان دارد زمان استفاده از تلفن همراه کوتاه باشد به طوری که یک فرد تنها ساعاتی از روز را از تلفن همراه استفاده کند.

وي افزود: گوشی‌های تلفن‌ همراه از خودشان موج‌هایی حاوی انرژی، ساطع می‌کنند و نباید به تلفن همراه به عنوان وسیله‌ای بی‌خطر نگاه کرد و هرکس هراندازه که تمایل داشت از آن استفاده کند، بلکه کاربرد تلفن همراه باید کنترل شده و محدود باشد.

وی تصریح کرد: مادران باردار بايد در استفاده از تلفن همراه سه اصل فاصله، زمان و حفاظ را رعایت كنند و توصیه می‌شود تا جایی که امکان دارد سعی کنند در حین استفاده از تلفن همراه فاصله 2 تا 3 سانتی‌متری را رعایت کرده و از hands free استفاده كنند.

کارشناس بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت، اثرات تداخل استفاده از تلفن همراه و وسایل دیگر مانند مایکروویو و دستگاه‌های پزشکی را بسیار مهم دانست و گفت: تداخل استفاده از تلفن همراه و وسایل یاد شده اثرات سوء امواج تلفن همراه را تشدید می‌کند که این امر برای سلامتی خطرناک است.

وی در پایان با اشاره به این که کودکان نيز نبايد از تلفن همراه استفاده كنند، خاطرنشان کرد: قسمت سر یک کودک 7 ساله، 75 درصد در معرض خطر تشعشع قرار دارد همچنین این میزان در یک کودک 10 ساله، 50 درصد و در افراد بزرگسال به 25 درصد می‌رسد که اگر به مدت زیاد در مواجهه با این تشعشعات قرار بگیرند خطرناک بوده و برای سلامتی مضر خواهد بود./ح

برچسب ها: بارداری ، موبایل ، امواج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.