پس از قرعه کشی لیگ ووشو کشور در بخش آقایان و خانم ها و مشخص شدن هم گروهان نماینده های استان کرمانشاه، رئیس هیئت ووشو استان کرمانشاه گفت: در کنار تمام مشکلات حضور در لیگ ووشو باید اذعان کرد لیگ باعث پویایی ورزشکاران و حفظ آمادگی آنها می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
سید رامین موذنی در بررسی لیگ ووشو کشور گفت: در هر فصل مسابقات لیگ ووشو کشور شرایط خاصی وجود دارد و با توجه به انتقال ورزشکاران و تقویت تیم های مختلف در هفته های ابتدایی نمی توان هیچ آنالیزی از تیم های شرکت کننده داشت.

موذنی ادامه داد: تقویت تیم های شرکت کننده در اکثر تیم هایی که اسپانسر دارند صورت می پذیرد و تنها هیئت هایی همچون ما که هیچ حمایت کننده ای ندارند با یک ترکیب ثابت و یک قدرت و توانایی قابل پیش بینی وارد مسابقات می شوند.

وی با اشاره به تاثیر های بسیار مثبت حمایت اسپانسر ها از نماینده استان در لیگ گفت: اگر اسپانسرها از نماینده های استان کرمانشاه در لیگ ووشو حمایت کنند مسئولین هیئت ووشو می توانندهزینه های تیم داریرا در عرصه های دیگری کههیئت استان بسیار نیازمند آن است، هزینه کنند.

رئیس هیئت ووشو استان کرمانشاه با اشاره نقش مسئولین استان در ترقیب اسپانسرها در حمایت از هیئت های ورزشی گفت: این نکته کاملا مشخص است که هیچ یک از مسئولین صنایع و کارخانه ها و یا ادارات استان بدون حمایت از طرف مسئولین استان وارد اسپانسرینگ ورزشی نخواهند شد.

وی یادآور شد: در چند ماه اخیر جلساتی پیرامونتشویق به اسپانسری ورزشی در استانداری کرمانشاه برگزار و راهکارهای این امر بررسی شد، اما این نکته را نباید فراموش کرد که ورزش استان هم اکنون که فصل اعلام آمادگی در لیگ های کشوری است نیازمند حمایت مسئولین است و در خیلی از رشته ها در صورت گذشتاین زمان، حمایت هانقش بسیار مثبت خود را از دست خواهد داد.

موذنی با بیان این نکته که حضور در لیگ ووشو برای ورزشکاران بسیار لازم است گفت: حضور در لیگ های کشوری باعث تقویت و رشد ورزشکاران استان کرمانشاه در طول سال خواهد شد وزمینه را برای کسب نتیجه لازم در مسابقات معتبر و معرفی به تیم های ملی فراهم می کند.

وی افزود: بدون شک اگر ورزشکاری از لیگ دور باشد و سالانه تنها یک بار در مسابقات قهرمانی کشور حاضر باشد نمی توان از او کسب یک نتیجه قابل اطمینان را انتظار داشت.

موذنی در پایان خاطرنشان کرد: در قسمت آقایان سال گذشته به علت عدم حمایت اسپانسر، از لیگ برتربه لیگ دسته یک سقوط کردیم و امسال قصد داریم با اتکا بر توانایی ورزشکاران خود به رقابتهای لیگ برتر باز گردیم. در قسمت بانوان همواره در جمع چهار تیم مدعی لیگ برتر قرار داریم./س




برچسب ها: ووشو ، کرمانشاه ، اسباب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.