به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، محمدبنا تکنسین کشتی فرنگی ایران پس از آنکه تیم ملی را بعداز ناکامی در المپیک 2008 پکن تحویل گرفت با برنامه ریزی مدون خود برای کسب بزرگترین افتخار در المپیک بعدی آماده کرد.
هرچند در طول این سال ها به دلایلی برخی دوست نداشتند محمد بنا نتیجه بگیرد واین موضوعات باعث دلخوری وی می شد و حتی او در چند مقطع زمانی کناره گیری های چند روزه ای هم از سمتش داشت اما این مرد تلاشگر با تحمل تمامی سختی ها و با حداقل امکانات، 4 سال شبانه روز بدون وقفه در خانه کشتی ماند چراکه هدفی بزرگ چون قهرمانی المپیک را در سر داشت .
تیم ملی کشتی فرنگی ایران با سرمربیگری محمد بنا در مسابقات جهانی 2009 با كسب یك مدال طلا و سه برنز روی سکوی دوم ایستاد و درواقع این برای نخستین بار بود كه كشتی فرنگی ایران بر روی سكوی جهانی قرارگرفته بود.
تیم آقای خاص كشتی فرنگی در سال 2010 برای نخستین بار موفق شد در ارمنستان قهرمان جام جهانی شود و در همین سال فرنگی کاران کشورمان در بازی های آسیایی گوانگ جو با كسب چهار مدال طلا و یك برنز به مقام نخست این رقابت ها رسیدند.
در مسابقات جهانی نیز دو طلا نصیب تیم ایران شد که اگر طالب نعمت پور با قرعه رژیم اشغالگر قدس روبرو نمی شد، سومین طلای ایران نیز حتمی بود افتخارات تیم فرنگی کشورمان با درایت محمد بنا ادامه پبدا کرد و دومین قهرمانی تیم ملی كشتی فرنگی ایران در مسابقات جام جهانی این بار در بلاروس با وجود تمام ناداوری ها بدست آمد.
تیم محمد بنا برای سومین سال متوالی در روسیه که مدعی اصلی کشتی فرنگی در جهان محسوب می شود قهرمان جام جهانی شد تا هتریک فرنگی کاران کشورمان در این رقابتها به دست آید.
شاگردان برترین مربی سال 2011 جهان در همین سال دو مدال طلا و یک برنز را در مسابقات جهانی کسب کردند که بازهم قرعه رژیم اشغالگر قدس باعث شد دو ملی پوش ایران نتوانند به کار خود در این رقابتها ادامه دهند و در نهایت با 5 کشتی گیر در سال قبل از المپیک 3 مدال را به دست آوردیم.
اما اوج افتخار آفرینی تیم ملی کشتی فرنگی ایران با سرمربیگری محمد بنا وهمکارانش در بازی های المپیك 2012بوجود آمد جایی که حمید سوریان در وزن 55 کیلوگرم، امید نوروزی در وزن 60 کیلوگرم وقاسم رضایي در 96 کیلوگرم مردان طلایی کشورمان بودند و اگر داوران اجازه می داند و حق سعید عبدولی ملی پوش آماده وزن 66 کیلوگرم کشورمان مقابل فرنگی کار فرانسوی خورده نمی شد مطمئناً او نیز روی سکوی قهرمانی قرارمی گرفت.
قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در المپیک 2012 در حالی بوجود آمد که کشورهایی چون آذربایجان و روسیه با سرمایه گذاری های کلان تلاش کردند تا این عنوان به ما نرسد.آنها همه چیز را پیش بینی کرده بودند به غير از غیرت و تعصب ایرانی را و در نهایت با این قهرمانی محمد بنا و تیمش برای همیشه در تاریخ کشتی ایران جاودانه شدند.
محمد بنا که قبل از المپیک 2012 اعلام کرده بود بعد از این مسابقات می خواهد مدتی از کشتی فاصله بگیرد حالا که به بزرگترین آرزوی خود که همانا قهرمانی در المیپک است رسیده اعلام کرده نیاز به آرامش داشته و قصد دارد از این پس به زندگی شخصی اش برسد./مح
گزارش:حسین رحمانی