يک منبع امنيتي در استان صلاح الدين عراق سه شنبه شب از انفجار در مرکز بيجي در شمال تکريت و کشته شدن يک مامور پليس و زخمي شدن 4تن ديگر خبر داد.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري اصوات العراق ؛ اين منبع تصريح کرد سه بمب ديشب به صورت پي در پي در خيابان العمل الشعبي در منطقه عامريه در غرب بغداد منفجر شد و در نتيجه ان هشت غير نظامي زخمي شدند و شمار زيادي از فروشگاهها و خودروهاي نزديک محل انفجارها اسيب ديدند.

اين منبع که نخواست نامش فاش شود گفت پليس با محاصره محل انفجارها زخميها را به بيمارستان منتقل و تحقيقات براي شناسايي عوامل اين انفجارها را آغاز کرد.

از سوي ديگر ، يک دوچرخه بمب گذاري شده ديشب در مسير يک خودروي گشتي نيروهاي پليس  در مرکز  بيجي واقع در چهل کيلومتري شمال تکريت منفجر شد و در نتيجه يک مامور پليس کشته شد و چهار نفر ديگر زخمي شدند.
پليس محل انفجار را محاصره و زخميها را به بيمارستان منتقل کرد.

برچسب ها: بغداد ، انفجار ، بمب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار