کارشناس تغذیه بیمارستان بوعلی سینا ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: اگر پوست صورتتان چرب است، خیار را با آب مقطر بپزید و با این آب صورت خود را شستشو دهید.
مظفری با اشاره به اینکه خیار خون را تصفیه می کند افزود:خوردن خیار موجب کاهش تشنگی می شود و اشخاصی که ناراحتی معده دارند نباید در مصرف آن زیاده روی کنند و باعث نفخ می شود.
به گفته وی مصرف خیار باید همیشه قبل از غذا باشد و به هضم غذا کمک می کند . کسانی که نمی توانند آن را خوب هضم کنند باید آن را با نمک بخورند.
وی افزود: استفاده از این لوسیون در روز باعث لطافت و شادابی پوست می شود.
یادآور می شود یک خیار معمولی را با دو لیوان آب بجوشانید تا حجم به یک لیوان برسدو بعد از سرد شدن با 50 گرم بادام خام پوست کنده و آسیاب شده مخلوط کنید و با پارچه صاف کنید و به محلول صاف شده 250 گرم الکل سفید و یک گرم اسانس گل سرخ اضافه کنید و کاملأ به هم بزنید و این لوسیون طبیعی را به صورت خود بزنید تا پوستتان همیشه جوان بماند./س