اداره کل دامپزشکی استان از نظارت بهداشتی بر تولید یک میلیون و413 هزار کیلوگرم گوشت قرمز در کشتارگاه های استان از ابتدای ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی این اداره کل با اعلام این خبر افزود: تمامی مراحل کشتار دام و استحصال گوشت تحت نظارت دامپزشکی و در راستای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در ماه مبارک رمضان صورت گرفته است.

جعفر عطارباشی اظهار داشت: با توجه به اهمیت تامین امنیت غذایی مردم روزه دار و لزوم تضمین بهداشت و سلامتی فراورده های پروتئینی در سفره افطار و سحری روزه داران، از ابتدای طرح تشدید مطابق با 28 تیرماه سال جاری، بیش از 120 اکیپ ثابت و سیار در شبکه های دامپزشکی استان در این زمینه وظیفه مند شده اند و علاوه بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی، رستوران ها، آشپزخانه ها و دیگر مراکز مرتبط را نیز تحت کنترل و نظارت بهداشتی دارند.

وی اعلام داشت: در 15 کشتارگاه صنعتی طیور استان

نیز از ابتدای ماه رمضان تا کنون 2 میلیون و 342 هزار قطعه مرغ تحت نظارت شرعی و بهداشتی دامپزشکی کشتار شده اند که در مجموع قریب به میلیون و 748 هزار کیلوگرم گوشت سالم مرغ در استان تولید و عرضه گردیده است.

عطارباشی یادآور شد: گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ، ماهی و شیر خام عمده فرآورده هایی هستند که موضوع طرح تشدید بازرسی بهداشتی دامپزشکی می باشند.

عطارباشی از كليه شهروندان خواست جهت پيشگيري از ابتلاي به انواع بيماري‌هاي مشترك بين انسان و دام و نيز حفظ سلامتي خود در صورت مشاهده هرگونه تخلف، بويژه تخلفات فوق، مراتب را مشهد با شماره‌تلفن‌هاي 7250035،7250025(شبكه دامپزشكي مشهد) اطلاع داده تا برخورد قانوني و لازم صورت پذيرد. وی شماره سامانه دریافت پیام کوتاه اداره کل دامپزشکی استان برای دریافت گزارش تخلفات را نیز30001905 اعلام کرد./س

برچسب ها: کشتار ، گوشت ، خراسان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.