به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد و به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی محمود صلاحی در این مراسم از ورزش به عنوان یکی از پر مخاطب ترین عرصه ها یاد کرد و گفت: نقش تاثیر گذار ورزش در تقویت جسم و روح جوانان بر کسی پوشیده نیست.
وی با تاکید براینکه پایتخت بودن مشهد مقدس به لحاظ معنوی بایستی در حوزه های مختلف نمود داشته باشد, افزود: با فراهم کردن زمینه های لازم بایستی مشهد به عنوان پایتخت معنوی ورزش کشور معرفی شود.
استاندار خراسان رضوی از متولیان امر خواست تا در جهت گسترش ورزشی متناسب با فرهنگ, آداب و رسوم مبتنی بر هویت اسلامی ایرانی این مرز و بوم برنامه ریزی کنند .
وی ادامه داد: تقویت و معرفی هرچه بیشتر ورزش های پهلوانی و زورخانه ای با توجه به ریشه داشتن آنها در دین و آیین ما از جمله اقدامات موثر در این حوزه به حساب می آید.
صلاحی خاطر نشان کرد: علاوه بر پرداختن به موضوعات ورزشی, باید تربیت مربیان ارزش مدار که بتوانند مفاهیم معنوی را از طریق ورزش به نسل جوان منتقل کنند مورد اهتمام مسوولان قرار گیرد.
استاندار خراسان رضوی به مدیر کل ورزش و جوانان استان فرصتی سه ماهه داد تا طرحی در خصوص توسعه و ترویج معنویت در ورزش با رویکردی ملی ارئه نماید.
وی اضافه کرد: این طرح پس از تصویب در دبیرخانه وارد فاز اجرایی خواهد شد.
علیرضا صفارزاده، رئیس فدراسیون پهلوانی و زورخانهای کشور نیز در سخنانی با ابراز خرسندی از دایر شدن این دبیرخانه در مشهد مقدس گفت: بایستی از فرصت بی بدیل وجود مضجع شریف امام رضا(ع) برای نشر اخلاق اسلامی و فرهنگ ناب رضوی در عرصه های گوناگون از جمله ورزش عمومی و قهرمانی کشور بهره جست.
علی اکبر هاشمی مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی نیز در این جلسه از ورزش به عنوان ابزاری برای صدور پیام انقلاب اسلامی یاد و اضافه کرد: برخلاف آنچه که برخی می پندارند ورزش مقوله ای فرهنگی و نه صرفا صنعتی می باشد.
وی اظهارداشت : غفلت از این مسئله در برهه ای از زمان موجب بروز آسیب هایی در ورزش کشور شده است.
وی ادامه داد: تلاش می کنیم تا از ورزش به عنوان راهی برای تقویت معنویت در ورزشکاران استفاده کنیم. /س