مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی از افزایش توليد گوشت مرغ به بيش از ۲۵ ميليون و ۶۰۰هزار کيلوگرم در این استان خبر داد.


ناصر مرگان ازغدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، با اعلام اين مطلب گفت: اين ميزان توليد، حاصل ذبح ۱۴ ميليون قطعه طيور در ۱۵ کشتارگاه صنعتي طيور طي ۳ ماهه اول امسال است.

ازغدی افزود: کشتار طيور در کشتارگاههاي استان تحت نظارت بهداشتي کارشناسان دامپزشکي است و با اعمال نظارتهاي بهداشتي قبل و بعد از ذبح، طي مدت ياد شده ۱۲۷ هزار قطعه طيور به وزن ۱۴۰ هزار کيلوگرم به دليل برخي بيماريها، غيربهداشتي تشخيص داده شده و از چرخه مصرف حذف شده است.

وي ادامه داد: علاوه بر مرغ، ماکيان ديگري از قبيل کبک، بلدرچين، بوقلمون و... نيز به تعداد ۳۴هزار قطعه در کشتارگاههاي طيور استان ذبح و در بازارهاي مصرف به سبد غذايي خانوارها انتقال يافته است.

ازغدی در خصوص ذبح صنعتی طیور در کشتارگاه های استان گفت: ذبح طيور در تمام کشتارگاههاي استان که همگي صنعتي هستند توسط ذابحين آموزش ديده صورت گرفته و مطابق با موازين شرعي در حال انجام است و کارشناسان دامپزشکي نيز مسئوليت نظارت بر سلامت لاشههاي استحصالي را بر عهده دارند تا هرگونه تخلف به پايينترين ميزان خود برسد. /س 

برچسب ها: مرغ ، افزایش ، خراسان رضوی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.