نیروی انتظامی استان قم تدابیر ویژه ای را برای شبهای قدر در نظر گرفته است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از قم، جانشین فرمانده انتظامی استان قم با اشاره به تدابیر پلیس استان برای شبهای قدر گفت : در حوزه های امنیتی/ انتظامی و ترافیکی برنامه های ویژه ای برای برگزاری مناسب برنامه شب های قدر و جلب آرامش مردم برای بهره گیری بیشتر از فیوضات معنوی این شبها اجرا می شود.

سرهنگ میرحیدری گفت: در مباحث ترافیکی اعم از برون شهری و درون شهری با توجه به تقارن شب 19 رمضان با شب چهارشنبه و ورود زائران و مشتاقان حرم حضرت فاطمه معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران برای تأمین امنیت زائران عوامل پلیس راه استان به صورت صد در صد در محورهای برون شهری حضور خواهند داشت.

وی در باره ترافیک درون شهری افزود : بعد از نماز مغرب و عشا امشب از ساعت 21/ تردد هر گونه وسیله نقلیه از مسیر سه راه بازار و چهار راه بازار به سمت خیابان ارم ممنوع است.

وی افزود : چهار راه شهدا به سمت خیابان ارم و از چهار راه حجتیه به سمت بلوار بهار محدودیت کامل برقرار است و پارک هر گونه وسیله نقلیه در اطراف حرم مطهر ممنوع است و در صورت کم توجهی این وسایل به پارکینگ منتقل خواهد شد.

سرهنگ میرحیدری خاطر نشان کرد : برای جلوگیری از سرقت به صورت ویژه نیروهای پلیس آگاهی / اطلاعات و فرماندهی انتظامی شهرستان به صورت محسوس و نامحسوس در تمام مراسم حضور دارند./س

برچسب ها: قم ، برنامه ، پلیس ، شب قدر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.