![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، مرتضی قادری اظهار کرد: تامین سلامت افراد جامعه در کشور ما همانند بسیاری از کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته امری همگانی است که حفظ و ارتقاء آن اقدامات جمعی و مشارکتهای بین بخشی تمام اعضای دولت و حضور آگاهانهی مردم را میطلبد.
وی بیان کرد: در بررسیهای صورتگرفته در کشورهای پر درآمد مشخص شد که 50 درصد از موارد مرگ آسیبدیدگان حوادث ترافیکی جادهای در مدت چند دقیقه اول و در صحنه تصادف یا حین انتقال به بیمارستان رخ میدهد؛ این موضوع نقش آمادهسازی حاضران در صحنه تصادف و یا نخستین کسانی که وارد صحنه میشوند و میتوانند نقش بهسزایی در حفظ حیات مصدوم ایفا کنند را مشخص میکند.
مسئول آموزش مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان، انجام عملیات احیا، برقراری تماس با واحدهای امدادی اورژانس پیشبیمارستانی و کمک به امنیت صحنه تصادف را از جمله اقدامات موثر از سوی حاضران در صحنه حادثه دانست و تصریح کرد: از آنجاییکه در بسیاری حوادث، حتی در صورت فراهم بودن تمامی شرایط و امکانات برای نجات جان بیمار اورژانسی یا مصدوم، تنها به دلیل محدودیت زمان طلایی (چهار تا شش دقیقه)، این امکانات، کارآیی کافی را ندارد بنابراین باید ترتیبی اتخاذ کرد که بتوان به دلیل محدودیت در چنین شرایطی امکان ادامه حیات را برای فرد مصدوم فراهم کرد.
وی ادامه داد: در سالهای اخیر، طرح بسیج همگانی آموزش احیا به منظور تحقق این اهداف، به صورت عملیاتی اجرا شد و نیروهای نظامی و انتظامی، امدادی (آتشنشانی و هلالاحمر)، رانندگان حمل و نقل عمومی و مهمانداران هواپیما بهعنوان اولویت اول این طرح مطرح شدند.
مسئول آموزش مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان تاکید کرد: دانشآموزان، فرهنگیان، اصناف، کارگران، بسیجیان، دانشجویان، طلاب، ورزشکاران و زنان خانهدار نیز از دیگر اولویتهای این طرح هستند.
وی اظهار کرد: مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان در بهار امسال 18 هزار و 640 نفر ساعت آموزش طرحبها را برگزار کرد که در این دورهها تعداد 4 هزار و 660 نفر با مهارتهای احیای قلبی ریوی آشنا شدند./ج1