ترب، چه قرمز و چه سفید، باید دارای ریشه‌ ای سفت و محکم با پوسته ‌ای نرم و بدون چروکیدگی باشد. از خرید تربچه یا ترب ‌های نرم و اسفنجی خودداری کنید.

به گزارش خبرنگار  باشگاه خبرنگاران گیلان ، 

ترب سیاه، باید محکم، سنگین و فاقد ترک‌ خوردگی باشد..

اگر تمایل به نگهداری تربچه در یخچال دارید برگ‌ های آن را جدا کنید و تربچه ‌ها را در کیسه فریزر نگهداری نمایید. انواع ترب به مدت 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است. .

قبل از مصرف، سر و ته تربچه را با چاقو جدا کنید و پوست آن را کاملاً بشویید یا بتراشید. علت اصلی طعم تند ترب پوست آن است، بنابراین افرادی که به طعم تند آن عادت ندارند، می ‌توانند پوست آن(خصوصا ترب سیاه) را جدا کنند.

استفاده از تربچه در سالاد سبزیجات یا به عنوان چاشنی متداول ‌ترین نحوه مصرف ترب، است  

مراقب باشید: 

اسراف در خوردن ترب موجب دل پیچه شده و برای دندان و گلو مضر است/س
برچسب ها: دانشنامه ، گیاهان ، تربچه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناهید
۱۱:۲۵ ۲۸ شهريور ۱۳۹۷
تربچه قرمز شسته شده رو در یخچال نگهداری کردم بعد از ۶ ساعت سفید شده.دلیلش چیه؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
پرنا
۰۳:۳۰ ۲۳ تير ۱۳۹۶
سلام.من تربچه های قرمز رو شستم وداخل کیسه های زیب دار گذاشتم ودریخچال گذاشتم،البته گذاشتم کامل اول آبش رفت بعد ریختم تو کیسه زیب دار.حالا اینجوری خراب نمیشه که؟؟