پژوهشگران می گویند خوردن میوه ها و سبزیجات دارای رنگ قرمز برای سلامتی بسیار مفید است.

 
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک میوه و سبزیجات دارای رنگ قرمز حاوی موادی هستند که خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهند ،‌سبب کاهش فشار خون می شوند، روند رشد تومورها را کند می کنند و‌ میزان لیپوپروتئین ها - کلسترول بد خون - را نیز کاهش می دهند.

گوجه فرنگی و هندوانه دارای نوعی آنتی اکسیدان به نام لیکوپین هستند که برای سلامت چشم ها و درمان پروستات مفید است.

گوجه فرنگی پخته شده و رب گوجه، سس کچاپ و همچنین گوجه فرنگی های کنسرو شده دارای میزان زیادی لیکوپین هستند. آب زغال اخته که برای جلوگیری از عفونت ادرار مفید است همچنین میزان کلسترول خوب خون و مواد آنتی اکسیدان را در بدن افزایش می دهد.سیب قرمز نیز منبع غنی ویتامین سی ، فیبر و آنتی اکسیدان هاست.

توت فرنگی حاوی مقادیر زیادی ویتامین سیمنگنز است. منگنز به کاهش رادیکال های آزاد در بدن کمک می کند،‌ سبب استحکام استخوان ها می شود، عملکرد غده تیروئید را بهبود می بخشد و میزان قند خون راتنظیم می کند.

گیلاس حاوی ملاتونین و انتی اکسیدان است که به تنظیم الگوی خواب طبیعی بدن کمک می کند و از زوال عقل جلوگیری می کند، میزان تورم، درد،‌خطر ابتلا به سرطان، ‌بیماری های قلبی ،‌دیابت ،‌ آلرژیها را کاهش می دهد.فلفل دلمه ای قرمز نیز سرشار از ویتامین آ و ب 6 است که به بهبود خلق و خو و خواب کمک می کند./س

برچسب ها: میوه قرمز ، سلامتی ، انسان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.