برای بریدن میوه و سبزیجات از چاقوی تیز استفاده كنید تا ویتامین های موجود در آن تخریب نشود.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، سبزی ها و میوه ها دارای مقادیر زیادی از ویتامین و املاح هستند كه این مواد در اثر بریدن با چاقوهای كند از بین می رود.

میوه و سبزیجات سرشار از فیبر بوده اما در صورتی كه این مواد غذایی پلاسیده شود، فیبر و ویتامین های خود را به تدریج از دست می دهند بنابراین افراد باید سعی كنند كه از میوه و سبزیجات تازه استفاده كنند.

چنانچه افراد بیشتر تمایل دارند تا از آب میوه استفاده كنند باید در همان لحظه ای كه آب میوه را گرفته اند، از آن استفاده كنند زیرا ویتامین میوه ها با گرفتن آب آن، سریع تر از بین می رود.

كیمیاگر اضافه كرد: از سوی دیگر میوه و سبزیجات باید با مایع ظرف شویی و پاك كننده ها شستشو شوند اما نباید مدت زمان زیادی در این مواد قرار گیرند چرا كه ویتامین و املاح سبزی ها و میوه ها از بین می رود.

باید یك قاشق مربا خوری در چهار لیتر آب برای شستن میوه و سبزی در نظر گرفته شود تا ویتامین آن ها حفظ شود./س

برچسب ها: بریدن ، میوه ، چاقوی کند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.