حمید رضا خلیلی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: یکی از دلایل کثرت بهره برداران دماوندی در میان کشاورزان نمونه انتخاب شده از سوی استان و کشور، اجرای مناسب این طرح پراهمیت است.
وی ادامه داد: خوشبختانه کشاورزان شهرستان دماوند با درک بالایی از ارزش بی بدیل آب در توسعه کشاورزی در استفاده از این ماده حیاتی دقت بسیاری مبذول داشته و دارند.
خلیلی با اشاره به اهمیت حفظ منابع آب زراعی خاطرنشان کرد: یکی از شاخص های مهم امور اجرایی جهاد به بخش آب و خاک و پیگیری اجرای طرح های آبیاری قطره ای معطوف می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دماوند اضافه کرد: این طرح های کشاورزی در راستای جلوگیری از هدر روی آب و استفاده بهینه از این نعمت الهی صورت می گیرد.
وی ادامه داد: خوشبختانه در سالیان اخیر پیگیری های خوبی پیرامون طرح انتقال آب زراعی از منبع تولید تا مقصد مصرف آن صورت گرفته است.
خلیلی افزود: علاوه بر این، دولتهای نهم و دهم برای حمایت از بخش کشاورزی در زمینه اجرای پروژه های مصرف بهینه آب اعتبارات خوبی را در اختیار بهره برداران قرار داده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دماوند با اشاره به ضرورت اجرای طرح های آبیاری تحت فشار در شهرستان دماوند خاطر نشان کرد: مشکل کمبود آب زراعی مختص دماوند، استان تهران و کشور نیست.
وی ادامه داد: بلکه کشور های پر بارش جهان در مناطق حاصل خیز نیز امروز مبحث مدیریت مصرف آب و استفاده بهینه از این محصول گران بها را در دستور کار خود قرار می دهند.
خلیلی، دماوند را شهرستانی خشک و تشنه خواند و افزود: دماوند، شهرستانی سر سبز است و اغلب مردم آن را به عنوان منطقه ای تفرجگاهی و خوش آب و هوا می شناسند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دماوند تصریح کرد: اما این دیار را باید شهرستانی خشک نامید، زیرا سفره های فقیر از منابع آبی زیر زمینی آن هر سال شاهد افت سطح است.
وی اضافه کرد: بنابراین مصرف بهینه منابع اندک باقی مانده آب در شهرستان
دماوند در سایه سود جستن از روش های نوینی همچون آبیاری قطره ای را باید مورد
توجه قرار داد./س