مصطفي صائميان، مسئول حوزه هنري باشگاه پژهشگران جوان در گفتگو با
خبرنگار صنفي آموزشي باشگاه خبرنگاران افزود: معاون عمراني دانشگاه آزاد اسلامي دكتر عباسي با حضور در باشگاه پژوهشگران جوان 2 محور اصلي كه شامل علم و پژوهش و ديگري هم انديشي با رياست باشگاه است را محور اصلي سخنراني خود قرار دادند و تاكيد كردند كه ما بايد به دنبال علم نافع باشيم.
وي همچنين به اهميت پاسخگويي به همه متون جامعه اشاره كردند و گفتند كه در صورتي كه مسئولان بتوانند به نيازهاي آحاد جامعه پاسخگو باشند آن زمان است كه علم،علم نافع خواهد بود.
وي گفت: علم اقتصاد دنياي امروز اهميت بسزايي دارد و امروز كشوري در حيطه اقتصادي سربلند است كه در بحث علمي پيشرفت داشته باشد ما بايد سرمايه هاي علمي خود را حفظ و افزايش دهيم.
صائميان تصريح كرد: به گفته دكتر عباسي هدف گذاري ما بايد توليد علم و در عرصه رقابت جهاني و پژوهشي باشد علم بايد به سمت فعاليت هاي خدمت محور رود و محصولي را به ما ارائه دهد كه در حوزه كاربردي باشد در بين اعضاي باشگاه پژوهشگران افرادي هستند كه ميتوانند مشكلات موجود در حوزه عمراني را مرتفع كنند./ح