به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، اگرچه امروزه تمایل به خریداری انواع فیلههای ماهی وجود دارد، اما پژوهشگران توصیه میکنند ماهی به صورت کامل همراه با تیغه میانی خریداری و طبخ شود.
تیغ ماهی در هنگام پخت باعث حفظ طعم واقعی ماهی میشود و با حفظ آب میان بافتی، از خشک شدن گوشت ماهی جلوگیری میکند.
به گفته محققان، ماهی در هنگام خرید باید کاملا سالم، دارای پوستی شفاف و چشمان تازه باشد. همچنین بهتر است رگههای قرمز رنگ در آبششها وجود داشته باشد.
گوشت ماهی که کاملا پخته شده صورتی رنگ ، نرم و مطبوع است، اما در همه روشهای پخت ماهی چنین نتیجهای حاصل نمیشود.
بهترین روش، پخت در فر یا روی گریل، به همراه روغن زیتون و کمی نمک به مدت 3 تا 5 دقیقه است. خوردن پوست ماهی نیز اگرچه در اثر حرارت خشک شده باشد، توصیه میشود./س