بیش از 7/6 درصد گوشت قرمز و 5/5 درصد شیر خام کشور به مازندران اختصاص دارد .

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران به پرورش و نگهداری 7/6 میلیون واحد دامی هم اکنون در استان اشاره کرد و گفت : با این واحد دامی 599 هزار تن شیر و 65 هزار تن گوشت قرمز تولیدات کشور به استان اختصاص دارد که این مقدار از دامداریهای صنعتی و نیمه صنعتی و سنتی تامین می شود .

نگهدار افزود : 4 هزار و 741 واحد دامداری فعال سنتی و نیمه صنعتی در زمینه پرورش گاو شیری با ظرفیت 54 هزار و 24 راس پروانه دریافت کردند .

وی دامپروری استان را بعنوان یک بخش تولیدی و کلیدی ترین بخش اقتصاد کشاورزی برای حفظ و ایجاد اشتغال و امنیت غذایی کشور دانست و گفت : بیش از یکصد هزار نفر به طور مستقیم در این صنعت در استان مشغول به فعالیت هستند 

به گفته وی 46 شرکت تعاونی کشاورزی و دامداری و 15 شرکت تعاونی صنعتی دامپروری برای تامین نیاز کارخانجات خوراک دام و شرکت تعاونی تولید کنندگان فرآورده های لنبی در استان فعال است ./س
برچسب ها: تولید ، گوشت ، شیر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.