رئیس مجلس سنای پاکستان گفت: رهبری جمهوری اسلامی ایران نقش بسیار مهمی در برقراری صلح و آرامش در منطقه ایفا می‌کنند.


 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، سید نیر حسن بخاری در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: ما معتقدیم به اینکه اگر بناست صلح در منطقه حاکم باشد باید همه کسانی که منافع مشترکی دارند با یکدیگر در منطقه متحد باشند و برای صلح و رفاه بکوشند.

رئیس مجلس سنای پاکستان افزود: همچنین معتقدیم که رهبری ایران نقش بسیار مهمی را در برقراری صلح و آرامش در منطقه ایفا می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: هر ملت و هر کشوی در سراسر دنیا حق دارد که به سوی پیشرفت حرکت کند و برای بهبود وضع انسانیت کمک کند.

بخاری ادامه داد: در حال حاضر ما احساس می‌کنیم که جامعه مسلمانان و رهبری مسلمین باید با هم بنشینند و به اجماعی برای گسترش و توسعه صلح و امنیت برسند.

رئیس مجلس سنای جمهوری اسلامی پاکستان در خاتمه گفت: امروز و در قرن بیست و یکم نیاز به یگانگی و وحدت میان امت اسلامی هرچه بیشتر احساس می‌شود.


برچسب ها: جمهوری ، اسلامی ، ایران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.