به گزارش گروه
علمي باشگاه خبرنگاران؛محمود تولايي رئيس سازمان بسيج علمي، پروهشي و فناوري کشور افزود:220 طرح آماده تجاري سازي، در فراخوان ما ثبت نام کردند که از اين تعداد40 طرح در نمايشگاه و فروشگاه دائم اختراعات و ابتکارات عرضه مي شود.
وي اضافه کرد: محصولاتي که در اين نمايشگاه عرضه مي شود در عرصه هاي مختلف مانند برق، الکترونيک، نانو و بيو فناوري و مديريت بهينه مصرف انرژي است و اميدواريم در آينده نزديک در همه فروشگاه هاي بزرگ کشور، غرفه هاي ويژه مخترعان، مبتکران و نوآوران را ايجاد کنيم.
رئيس سازمان بسيج علمي، پژوهشي و فناوري کشور گفت: ويژگي اين نمايشگاه ايجاد امکان عرضه دائم اختراعات و ابتکارات نخستين بار در کشور است که در آن نوآور ضمن مذاکره با جامعه مخاطب خود، ويترين دائمي براي محصولات خود دارد.
تولايي با اشاره به برگزاري چند روزه نمايشگاه ها و جشنواره هاي مختلف در کشور و پيدا نشدن مخاطب در اين نمايشگاه ها گفت: در نمايشگاه و فروشگاه دائم اختراعات و ابتکارات هر محصول تا زماني که براي مخاطب داراي جذابيت است عرضه خواهد شد.
وي درباره حمايت سازمان بسيج علمي از طرح هاي تحقيقاتي افزود: اين سازمان از طرح هاي دانش آموزي و دانشجويي و طرح هاي حرفه اي در سطوح مختلف حمايت مي کند.
تولايي اضافه کرد: حمايت مستقيم ما از طرح هاي با اعتبارات متوسط تا 50 ميليون تومان است البته از طرح هايي که نيازمند اعتبارات بيشتر است در مرحله ابتدايي حمايت مي کنيم و زماني که محقق خود را اثبات کرد ارتباط وي را با کاربران ويژه در صنايع مختلف برقرار مي کنيم.
وي ادامه داد: براي طرح هايي که به مرحله نمونه سازي رسيده اند کميسيون هاي تخصصي برگزار مي کنيم که نخستين آن، چند روز قبل با حضور سرمايه گذاران برگزار شد و در آن مخترعان و نوآوران از طرح خود دفاع کردند.
تولايي، ايجاد انگيزه عمومي براي اثربخشي در حرکت اقتصادي و علمي کشور، ايجاد روحيه نشاط در جوانان نوآور و مبتکر و ايجاد فضايي براي نوآوران و مبتکران را که در ارائه طرح خود به مانع برخورد کرده اند از اهداف ايجاد نخستين نمايشگاه و فروشگاه دائم اختراعات و ابتکارات به منظور تحقق اهداف اقتصاد مقاومتي برشمرد.
وي با بيان اين که رسالت اصلي حمايت از علم و فناوري برعهده وزارتخانه هاي علوم، تحقيقات و فناوري و بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري است گفت: بسيج به عنوان امتداد مردمي دستگاه هاي نظام و حاکميت در ميدان حضور دارد و در رفع خلأهاي قانوني و برقراري کانال هاي ارتباطي تعامل خوبي با سازمان هاي مسئول در اين عرصه دارد./ع