ظفري مديرعامل سابق اتحاديه تعاوني هاي لبني ايران در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: علمي بودن توليد محصولات لبني در شرايط فعلي مورد توجه واحدهاي توليدي نيست.
وي در ادامه افزود: زماني از علم روز مي توان استفاده كرد كه مواد اوليه مرغوب در دسترس باشد.
ظفري در پاسخ به اين سوال كه كيفيت مواد اوليه محصولات لبني در كشور چگونه است گفت: محصولات لبني در كشور با مواد اوليه با كيفيت هاي متفاوت توليد مي شوند.
وي در ادامه افزود: ميزان كيفيت شيرخام كاهش پيدا كرده است و اين امر موجب شده تا فرآوري اين محصول هم با كمبود كيفيت روبرو شود.
وي در پايان خاطرنشان كرد: كيفيت مواد اوليه و تكنولوژي بالا لازم و ملزوم يكديگرند به طوري كه نبود يكي موجب مي شود چرخه توليد كمي با مشكل باشد./عب