كارشناس مسوول تغذیه مركز بهداشت قم گفت: بهتر است در وعده سحر از غذاهای دیرهضم ،كربوهیدرات پیچیده ( قندهای مركب ) و فیبر استفاده شود.


به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران قم، علی اكبر حق ویسی افزود: این گروه ها شامل میوه، سبزی، غلات كامل و حبوبات مثل جو، گندم، عدس، لوبیا و نانهای سبوس دار در این وعده استفاده شود.
وی تاكید كرد: در این وعده غذایی باید از خوردن غذاهای سرخ شده ، پرچرب و شیرین پرهیز كرد.
حق ویسی با بیان اینكه در ایام روزه داری برنامه غذایی افراد به دو وعده اصلی افطار و سحری محدود می شود، افزود: در این خصوص وعده سحری از اهمیت ویژه ای برخودار است، زیرا پس از این وعده ساعات روزه داری شروع شده و بدن انرژی دیگری دریافت نمی كند./ع
برچسب ها: قم ، وعده سحر ، مصرف غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.