شاید یکی از سؤالات اکثر افراد این باشد که چرا رب‌های خانگی کپک نمی‌زنند اما رب‌های صنعتی به محض باز شدن درشان و قرار گرفتن در یخچال پس از مدتی آثار کپک روی آن‌ها دیده می‌شود...

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، در جواب این پرسش باید گفت میزان رطوبت رب صنعتی و رب خانگی با هم متفاوت ا  ست.

ربی که در خانه تهیه می‌شود بسیار غلیظ است و میزان رطوبت فوق‌العاده پایینی دارد.

در ضمن، رشد میکروارگانیسم‌ها بستگی زیادی به آب و رطوبت محیط دارد و اگر رطوبت زیاد باشد محیط برای رشد میکروب‌ها و میکرواورگانیزم‌ها بهتر است. اما رب‌های صنعتی غلظت کمی دارند، شل‌ترند و رطوبت بالاتری هم دارند.

بنابراین، بهترین کار برای این که رب صنعتی کپک نزند این است که:

* اولاً از قوطی‌های کوچک استفاده کنید که با سرعت بیشتر و در مدت کوتاه‌تری بتوانید رب را مصرف کنید.

* دوم این که بهتر است رب را از قوطی خارج کرده و در یک ظرف شیشه‌ای دردار در یخچال نگه دارید و هنگام استفاده نیز از قاشقی تمیز برای برداشتن رب استفاده کنید.

حتی بهتر است رب را از قوطی خارج و در ظرف‌های کوچک‌تر نگهداری کنید که هر ظرفی باز شد به سرعت تمام شود.

* راه دیگر این که رب را در فریزر نگه دارید البته در این حالت باید اجازه داد قبل از مصرف یخ رب باز شود.

بهتر است به اندازه مصرف، رب را وعده وعده کنید و در فریزر بگذارید و هر وعده را قبل از مصرف خارج کرده تا یخ آن باز شود و سپس مورد استفاده قرار دهید.

به علاوه، ربی که کپک می‌زند را هم می‌توان قسمت کپک‌زده آن را کامل برداشت و حتی تا یک سانتی‌متر پایین‌تر آن را جدا کرد به طوری که اثری از کپک روی رب باقی نماند و باقی رب را مصرف کرد./س

برچسب ها: رب گوجه ، خانگی ، کپک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.