یک کارشناس تغذیهدر کهگیلویه وبویر احمد بویراحمد گفت: استفاده از آب میوه های دانه قرمز، خصوصا آب انار می تواند موجب افزایش قدرت بدن در مبارزه با رشد سرطان سینه شود.

راضیه پوزش در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ، افزود: مصرف میوه های قرمزرنگ از رشد سلول های سرطانی جلوگیری کرده و آب انار به دلیل وجود آنتی اکسیدان بالا، می تواند راهی برای جلوگیری از سرطان سینه باشد.
وی ادامه داد: میوه های قرمزی که دارای آب و دانه هستند،به صورت طبیعی یک نوع ماده شیمیایی به نام "اسیدلاجیک" تولید می کنند که به نظر می رسد برای جلوگیری از رشد سلول های سرطانی در بافت های سینه مفید باشد.
این کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد اظهار کرد: آنتی اکسیدان موجود در آب انار موسوم به " فنولیک "، میزان آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به میوه هایی مانند زغال اخته، پرتقال، زیتون سیاه و انگور دارد.
پوزش یادآور شد: سالانه قریب به 400هزار زن در دنیا جان خود را در اثر ابتلا به سرطان سینه، از دست می دهند./ب


برچسب ها: یاسوج ، میوه ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.