غلامرضا
محمدی امروز در گفتوگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران بیرجند، اظهار کرد: گندم تولیدی استان فقط جوابگوی بیش از
یک ماه نیاز استان است و مابقی این نیاز از گندم مازاد سایر استانها مانند خوزستان
و فارس تأمین میشود.
وی در
مورد کیفیت گندم استان گفت: گندمهای وارداتی با گندم موجود در سیلوها مختلط شده و
در اختیار کارخانجات قرار میگیرد که ممکن است یکی از عوامل افت کیفیت نان همین واردات
گندم باشد.
مدیرعامل
شرکت غله و خدمات بازرگانی خراسان جنوبی از عوامل مختلفی مانند شرایط آب و هوایی و
کاشت، نگهداری و پرورش و نوع نظارت وزارت کشاورزی بر تولید به عنوان عوامل مؤثر بر
کیفیت گندم یاد کرد.
محمدی
افزود: نحوه حمل و نقل گندم، نگهداری و حفاظت در سیلوها و استفاده از وسایل مکانیزه
در این زمینه و در مرحله بعد شرایط تولید آرد و نان از دیگر عواملی بوده که ممکن است
به نوبه خود در کیفیت نان تأثیرگذار باشد.
وی تصریح
کرد: علاوه بر این عوامل ممکن است کارخانجات تولید آرد در استان، گندم مورد نیاز خود
را از خارج استان و غیر از شرکت غله تامین کنند که این امر نیز بر افت کیفیت نان مؤثر
است.
مدیرعامل
شرکت غله و خدمات بازرگانی خراسان جنوبی ادامه داد: از طرف دیگر نانواییها نیز ممکن
است آرد مورد نیاز خود را به طور مستقیم از جایی غیر از شرکت غله تأمین کنند و با وجود
اینکه بخش عمدهای از آرد نانواییها از شرکت غله تامین میشود این اقدام نانواییها
در افت کیفیت نان مؤثر است.
محمدی
در مورد آموزش نانوایان نیز گفت: کلاسهای آموزشی برای این قشر با همکاری سازمان فنی
و حرفهای برگزار و گواهینامه به افراد داده میشود./س