مازندرانی ها سه تا پنج برابر میانگین جهانی نمك مصرف می كنند


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: میانگین مصرف نمك برای هر فرد در جهان سه تا پنج گرم در روز است ، ولی در مازندران هر فرد تا حدود 15 گرم در روز نمك مصرف می كند.

میرزایی مصرف بی رویه نمك را عامل مهم ابتلای افراد به بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون اعلام كرد و به افراد بالای 40 سال توصیه كرد از نمك كمتری استفاده كنند.

وی با اشاره به وجود نمك در غذاهای صنعتی همچون سوسیس ، كالباس ، رب گوجه فرنگی و سس ها افزود:در غذاهای صنعتی نمك زیادی وجود دارد و این محصولات نمك مورد نیاز روزانه بدن را تامین می كنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی مازندران نمك در برخی از نان ها از جمله نان بربری را بیش از حد لازم اعلام كرد و از اتحادیه نانوایان خواست نظارت كافی بر نحوه استفاده از نمك در هنگام پخت نان ، به عمل آورند.

وی از مردم خواست از مصرف بی رویه نمك ، قند و مواد غذایی چرب بشدت خودداری كنند و در رژیم غدایی خود كنترل بیشتری داشته باشند تا دچار برخی از بیماری ها نشوند./ع


برچسب ها: مصرف ، مازندرانی ها ، نمک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.