رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حاشیه افتتاح برنامه پزشک خانواده گفت: روند استقبال مردم و همکاری جامعه پزشکی از این برنامه بسیار خوب بوده است.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دکتر محمدمهدی ناصحی با بیان اینکه 850 پزشک عمومی و 300متخصص در این برنامه اعلام آمادگی کردند، افزود: آمار ثبت نام پزشکان متخصص در استان رو به افزایش است.

وی با تاکید بر اینکه کمبودی در زمینه پزشکان در مازندران نداریم، تصریح کرد: در حال حاضر به 600 پزشک در برنامه پزشک خانواده نیاز داریم.

قایم مقام وزیر بهداشت در مازندران به اقدامات انجام شده در این استان برای اجرای برنامه پزشک خانواده اشاره و افزود: به روش GISنقشه بلوک بندی مراکز مجری این برنامه مشخص شد.

دکتر ناصحی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی مازندران آمادگی دارد به سایر استانهای دیگر در اجرای برنامه پزشک خانواده  از نظر امکاناتی مانند GIS کمک نماید.

گفتنی است: افتتاح موسسه تحقیقاتی جانوران و حیوانات آزمایشگاهی با اعتبار 600 میلیون تومان،  بهره برداری از پایگاه اورژانس 115 جاده ای در مجتمع پیامبر اعظم(ص) با 150 متر مربع مساحت و صرف  50 میلیون تومان، اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره) ساری در یک هزار متر مربع با صرف 400 میلیون تومان اعتبار، مرکز بهداشتی درمانی شماره 5 ساری در 600 متر مربع با صرف هزینه 550 میلیون تومان، راه اندازی داروخانه 13 آبان، افتتاح مرکز فانتوم ( آزمایشگاه تخصصی دندانپزشکی) در کلینیک دندانپزشکی مجتمع تخصصی طوبی  با 26 یونیت دندانپزشکی و صرف 400 میلیون تومان و آخرین خانه بهداشت در مازندران از جمله پروژه هایی است که با حضور وزیر بهداشت و معاونان آن در شهرستان ساری مورد بهره برداری قرار گرفت.

 

افتتاح بزرگترین و مدرن ترین اورژانس بیمارستانی ساری در یک هزار متر مریع

بر اساس این گزارش، بزرگترین و مدرن ترین اورژانس بیمارستانی در یک هزار متر مریع و مطابق با استانداردهای علمی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، استاندار مازندران و مسئولان ارشد استانی و شهرستانی  در ساری به بهره برداری رسید.

شیخ الاسلامی همزمان با افتتاح این اورژانس، به عیادت بیماران رفت و از نزدیک از مراحل درمانی بیماران در اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) ساری  بازدید کرد.

رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) ساری نیز در حاشیه افتتاح اورژانس این بیمارستان گفت: این مجموعه از بزرگ ترین اورژانس های استان محسوب می شود که طی 6 ماه در 2 فاز ساخته شده است.

دکتر عالیه زمانی با بیان اینکه این اورژانس مدرن و بر اساس استاندارهای علمی ایجاد شد، افزود: اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره) ساری در 5 سطح مختلف با فضاهایی متفاوت طراحی شده است.

وی به استقرار طب اورژانس در این بیمارستان اشاره  و تصریح کرد: در سطح یک این اورژانس اتاق احیا شامل 3 تخت استاندارد با تمامی امکانات از جمله مونیتورینگ، دستگاه شوک و احیا تعبیه شده است.

زمانی با بیان اینکه برای بازسازی، گسترش بنا و تجهیز  اورژانس این بیمارستان در مجموع 700 میلیون تومان هزینه شد، اظهار داشت: برای بازسازی و گسترش این بنا، مبلغ 400میلیون تومان و برای استقرار و خرید تجهیزات پزشکی 300 میلیون تومان  اعتبار تخصیص یافت./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار