به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، بیدار پور گفت: با توجه به اینکه ماه مبارک رمضان امسال در فصل تابستان واقع شده و حدود 16 ساعت فاصله زمانی بین افطار و سحری وجود دارد باید اصول صحیح تغذیه مورد توجه قرار گیرد تا علاوه بر بهره مندی اجر معنوی این ایام، سلامت جسم نیز تامین شود.
وی افزود: چای پررنگ، قهوه و مایعات کاکائویی موجب دفع آب بدن شده و روزه دار را تشنه تر می کند.
بیدار پور گفت: وعده سحری را باید همانند یک وعده ناهار در نظر گرفت و در آن حتما سبزیجات به میزان حداقل 200 گرم و لبنیات از جمله شیر یا ماست به میزان یک لیوان در کنار غذا صرف شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: مصرف غذای زیاد در سحری تحمل روزه دار را بالا نمی برد بلکه موجب می شود تا قند خون یک مرتبه بالا رفته و یک مرتبه نیز افت کرده است و احساس گرسنگی ایجاد شود.
بیدار پور افزود: در این وعده نباید برنج به میزان زیاد صرف شود و استفاده از گوشت و حبوبات نیز در حد معمول توصیه شده است و مصرف میوه ها از جمله سیب نیز مفید بوده و باید حداقل سه لیوان بزرگ مایعات نوشیده شود./س