به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام ؛ بهنوش عبدالهی با بیان این مطلب افوزد: خشكی چشم عارضه ای جدی است كه در ابتدا علایم بیماری رو به افزایش است و به مرور احساس جسم خارجی و خشكی در چشم می تواند به سوزش و درد چشم منجر شود.
وی ادامه داد: این بیماری امروزه در جهان یك عارضه مهم شناخته شده است كه می تواند به ضایعه دایمی قرنیه و ملتحمه چشمی منجر شود.
عبدالهی این عارضه را در افزایش تولید اشك موثر دانست و در معرفی دیگر علایم این بیماری چشمی گفت: احساس وجود شن ریزه در چشم، افزایش حساسیت به نور و چسبیدن پلك ها به كره چشم هنگام پلك زدن از علایم خشكی چشم هستند.
این بینایی سنج ریشه یابی و مشخص كردن دلیل مرطوب نبودن چشم را مهم ترین اصل در درمان این عارضه خواند و اضافه كرد: بعضی اوقات این مساله امكان پذیر نیست و به عنوان مثال فردی كه مبتلا به بیماری روماتیسم است ممكن است ابتلا به عارضه خشكی چشم به سبب مصرف داروهای خاص در او اتفاق بیفتد در این موارد با مصرف قطره اشك مصنوعی از خشكی قرنیه جوگیری می شود.
عبدالهی قطره اشك مصنوعی را بهترین جایگزین های اشك عنوان كرد و افزود: چشم پزشك قادر است بیمار را جهت انتخاب بهترین اشك مصنوعی راهنمایی كند .
وی پیامدهای درمان نكردن خشكی چشم را قابل تامل دانست و تاكید كرد: قرمزی كامل و باز و بسته شدن به سختی چشم در صبحگاه، آسیب به لایه های فوقانی قرنیه كه در موارد خیلی شدید قرنیه شفافیت و خاصیت عبور نور را از دست می دهد و پس از كدر شدن، اختلال بینایی ایجاد می شود و در صورت درمان نشدن، موجب نابینایی فرد می شود.
امروزه از هر پنج نفر بیماری كه به چشم پزشك مراجعه می كنند یك نفر از خشكی چشم رنج می برد. /س