سمانه عزيزي در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ياسوج ، افزود: اين افراد لازم است غذاي روزانه خود را به سه وعده تقسيم كرده، و هر قسمت در يكي از وعدههاي سحري، افطار و شام مصرف شود.
وي اظهار كرد: بر همين اساس، وعده ناهار رژيم غذايي، به عنوان سحري، وعده صبحانه در هنگام افطار و با يك وقفه پس از آن، وعده شام مطابق با روال قبل مصرف شود.
اين كارشناس ارشد تغذيه دانشگاه علوم پزشكي ياسوج توصيه كرد: بهتر است افرادي كه در حال گرفتن رژيم كاهش وزن هستند، روزه خود را با آب، چاي يا شير ولرم به همراه چند عدد خرما افطار نمايند ./س