برگ های تیره تر سبزیجات مانند کاهو را دور نریزید و به دلیل خواص مفید آنها، این برگ ها را مصرف کنید.

دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار دارد: برخی افراد برگهای سبز تیره روی سبزیجات مانند کاهو را جدا کرده و دور ریخته و مورد استفاده قرار نمی دهند که کار درستی نیست.

وی تصریح کرد: برگ های سبز تیره روی سبزیجات مانند کاهو دارای ویتامین A زیاد و کلسیم بیشتری نسبت به برگ های روشن تر دارد که نکته مهم و قابل اهمیتی است.

*شستشوی صحیح سبزیجات فراموش نشود
کیمیاگر در ادامه خاطر نشان کرد: مسئله مهم در این موارد شستن صحیح این سبزیجات به خصوص برگ های رو و تیره آنهاست که ممکن است دارای تخم انگل باشد.

این متخصص متذکر شد: ابتدا این سبزیجات را در آبی که حاوی یک تا دو قطره مواد  پاک کنند مانند مایع ظرف شویی به مدت چهار تا پنج دقیقه قرار داده ، سپس شسته و در نهایت در محلول های ضدعفونی کننده با مدت و میزان تعیین شده بر روی برچسب آنها گذاشته و در آخر خوب آب کشی شود.

وی تاکید کرد: نکته مهم در شستشوی سبزیجات این است که نباید آنها را بیشتر از زمان تعیین شده در مواد پاک کننده و ضدعفونی کننده قرار داد زیرا پژمرده و پلاسیده می شود و حالت تردی خود را از دست می دهند./ح
برچسب ها: کاهو ، سبزیجات ، کلسیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار