وی با بیان اینکه این ماه در روایات اسلامی ماه خدا و میهمانی امت پیامبر اکرم(ص) خوانده شده است، تصریح کرد: خداوند متعال از بندگان خود در این ماه در نهایت کرامت و مهربانی پذیرایی میکند همانگونه که پیامبر اکرم(ص) میفرماید ماه رجب ماه خدا و ماه شعبان ماه من و ماه رمضان، ماه امت من است و هر کس همه این ماه را روزه بگیرد بر خدا واجب است که همه گناهانش را ببخشد، بقیه عمرش را تضمین کند و او را از تشنگی و عطش دردناک روز قیامت امان دهد.
امام جمعه شهر آبسرد این ماه را برترین ماه های سال دانست و گفت: ماه مبارک رمضان به جهت نزول قرآن کریم در آن و ویژگیهای منحصری که دارد در میان ماههای سال قمری برترین است همانگونه که خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید ماه رمضان ماهی است که قرآن برای هدایت انسانها در آن نازل شده است.
ردایی ماه رمضان را به عنوان بهار قرآن و یکی از ویژگی های بارز این ماه را نزول کتب آسمانی بیان و خاطرنشان کرد: در این ماه مبارک، قرآن کریم و این کتاب آسمانی نازل شد تا انسان ها با معارف الهی و دین مبین اسلام آشنا شوند که به راستی تلاوت آیات آن در این ماه فضیلت بسیاری دارد.
این مسئول با اشاره به اینکه در ماه رمضان خداوند متعال توفیق روزهداری را به بندگانش داده است، بیان داشت: انسان افزون بر جنبه مادی و جسمی، دارای بعد معنوی و روحی هم هست و هر کدام در رسیدن به کمال مطلوب خود، برنامههای ویژه را نیاز دارند که یکی از این برنامهها تقوا و پرهیزگاری است.
وی ادامه داد: اگر انسان بخواهد خودش را از جنبه معنوی رشد و پرورش دهد و به طهارت و کمال مطلوب برساند، باید هوای نفس خود را مهار کند و موانع رشد را یکی پس از دیگری بر دارد و خود را سرگرم لذتها نکند که یکی از اعمالی که در این راستا مؤثر و مفید است، روزهداری است.
ردایی با اشاره به جایگاه میهمان و صاحبخانه در ماه مبارک رمضان، افزود: کسی که مهمان خدا شد، اوصاف صاحبخانه را به عنوان آنچه در نزد خداست، از پروردگارش مسئلت میکند و خدای سبحان نیز که میزبان است چنین پذیرایی میکند؛ ضیافة الله همان لقاءالله را نتیجه خواهد داد.
امام جمعه آبسرد فضائل و ثوابهای ماه مبارک رمضان و روزهداری را بسیار دانست و گفت: کسانی که حقیقت ماه رمضان را درک کنند و به محتوای آن عمل و در گفتار و کردار به کار گیرند و به آنها جامه عمل بپوشانند حقیقتا در پیشگاه پروردگار جایگاهی ارزشمند دارند.
این مسئول ادامه
داد: در مقابل انسان هایی که خواندن قرآن را بدون عمل کردن به آیات و احکام پیش می
گیرند و یا آن که از روزه بودن تنها رنج گرسنگی و تشنگی را می کشند و بوسیله
گناه، تأثیر روزه را از بین بردن در آینده مورد نکوهش قرار می گیرند.
ردایی گفت: در ماه مبارک باید تمام اعضا و جوارح را از حرام دور نگه داشت و با اخلاص، توکل و توسل از اهلبیت(ع) و عمل به دستورها و احکام قرآن کریم و دوری از گناهان، انجام توبه نصوح و واقعی، عبادت، شبزندهداری، درک فضیلت شب قدر و... فضیلت ماه مبارک رمضان را درک و از آن در راستای رسیدن به کمال حرکت کرد./س