به گزاش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام ؛ دكتر جواد نورالهی با بیان این مطلب افزود: توجه كافی به نیازها ومسایل بهداشتی و سلامت از دیدگاه پیشگیری، درمان و بازتوانی و مشاركت فعال در راه اندازی و تقویت نظام ارجاع و دریافت بازخورد از اقدام های سطوح بالاتر برای بیماران ارجاعی از آثار طرح پزشك خانواده است كه بسیاری از مشكلات و نارسایی های مردم در حوزه بهداشت و درمان مرتفع خواهد شد.
وی به ایجاد فضای مناسب برای خودآموزی، آموزش و بازآموزی پزشكان خانواده و به ویژه آموزش مجازی اشاره كرد و افزود: استفاده از فناوری اطلاعات نوین سامانه الكترونیك سلامت و نظام پرونده الكترونیكی سلامت برای ثبت تمامی اقدام های پیشگیرانه، تشخیص و مراقبت های بهداشتی ودرمانی و همچنین تشكیل پرونده سلامت افراد زیر پوشش از اهدافی است كه در این طرح دنبال می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی ایلام گفت: همچنین در جریان این طرح، پزشك خانواده در بررسی های اپدیمیولوژیكی ونیاز سنجی سلامت جوامع ومحلات زیر پوشش درگیر طرح می شود.
نورالهی ارتقای هماهنگی درون بخشی و بین بخشی در زمینه سازماندهی ارایه مراقبت های بهداشتی و درمانی را یكی از مهمترین آثار طرح پزشك خانواده عنوان كرد و افزود: اطلاع رسانی به خانواده ها از نتایج فعالیت ها و خدمات بهداشتی ودرمانی ارایه شده وارتقای كیفیت خدمات ومراقبت های پزشكی مبتنی بر شواهد باید در بهترین وجه ممكن به انجام برسد تا مردم با مزایای بی شمار این طرح آشنا شوند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی ایلام گفت: تجویز منطقی دارو وسایر خدمات كلینیكی و پاراكلینیكی ، شكل گیری اقتصاد سلامت مثبت و كاهش هزینه های مالی دولت و نظام سلامت و بیمه ها و تعامل ارتباط پویا و نو بین تیم جدید تیم سلامت و پزشكان عمومی شاغل در مطب ها و یا پایگاه های سلامت از ابعادی است كه در طرح پزشك خانواده به مرحله اجرا در خواهد آمد.
نورالهی در خصوص اجرای موفق طرح پزشك خانواده شهری یادآور شد: وجود زیرساخت الكترونیكی طرح، سامانه الكترونیكی و نرم افزارهای مربوطه ما را در انجام صحیح و اصولی این اقدام مهم یاری خواهد كرد و در ادامه راه نیز به همكاری و همدلی تمام هم استانی ها برای اجرای موفق این طرح نیازمندیم. /س