عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدار مناسب و مطلوب روی در بدن را ۵/۱تا ۵/۲ گرم اعلام کرد و افزود: صدف، جگر و انواع گوشت ها به ویژه گوشت قرمز و سفید ،تخم مرغ، لوبیا و عدس، غلات سبوس دار، شیر و مواد لبنی و انواع مغزها نظیر بادام زمینی، گردو و فندق از منابع غنی روی به شمار می روند .
وی افزود: با وجود آنكه كمبود روی یكی از مشكلات شایع تغذیهای در ایران به شمار می رود اما مصرف مكملهای حاوی روی بدون تجویز پزشك توصیه نمیشود و بهتر است قبل از هر اقدامی برای درمان به ویژه برای کودکان با پزشکان متخصص مشورت شود./س