از ابتداي مردادماه سال جاري طرح ساماندهي وضعيت بهداشتي تخم مرغ از مراكز توليد ، حمل ونقل ، توزيع وعرضه در استان خوزستان اجرا مي شود .


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان :مدير كل دامپزشكي خوزستان با تاكيد بر ضرورت حفظ ارزش غذايي تخم مرغ در سبد مصرف خانوار گفت: تخم مرغ به عنوان يك ماده سرشار از مواد پروتئيني باارزش و همچنين دارا بودن ويتامين ها و مواد معدني ضروري در چرخه مصرف خانوار مهم تلقي گشته لذا لازم است كه نظارتهاي بهداشتي دقيقي بر روي آن از مرحله توليد تامصرف صورت گيرد و در همين راستا دامپزشكي به منظور يكنواخت سازي وضعيت بهداشتي تخم مرغ در سطح كل استان اين طرح را در سه مرحله اجرا مي كند.

دكتر كناركوهي افزود : در مرحله اول كليه تخم مرغهاي موجود در مراكز عمده و خرده فروشي  بايستي در كارتن هاي مناسب بسته بندي شده و با نشانه گذاري (شامل نام و آدرس واحد مرغداري وتاريخ توليد و انقضا) عرضه گردند؛ در مرحله دوم نيز باتوجه به اينكه اكثر تخم مرغ مصرفي استان از استانهاي ديگر وارد مي شود لذا توزيع كنندگان عمده بايد مجهز به سردخانه جهت نگهداري باشند ونظر به شرايط آب وهوايي گرم استان لزوم احداث يك پايانه جهت ورود ، نگهداري وتوزيع تخم مرغ خوراكي وارده به استان ضروري است.

وي اظهار داشت: در مرحله سوم كه مرحله عرضه تخم مرغ در مغازه هاي خرده فروشي وسوپر ماركتها است اميدواريم با همكاري اداره بهداشت استان بتوانيم مغازه داران وسوپر ماركتي ها را به نگهداري تخم مرغ درفضايي با برودت مناسب الزام كنيم./س

 

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.