کارشناس کتابخانه دیجیتالی مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی از ارائه هشت هزار منبع در قالب کتاب، مقاله و پایان‌نامه در این کتابخانه خبر داد.

 
به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران قم، سیدمالک طباطبایی طباطبایی با بیان اینکه امکان دسترسی 8 هزار عنوان منبع از طریق کتابخانه دیجیتال فراهم است گفت: از این تعداد بالغ بر دو هزار مقاله در اختیار کاربران قرار گرفته است
وی ارائه پایان‌نامه‌های حوزوی را از دیگر بخش‌های کتابخانه دیجیتال ذکر کرد و افزود: بالغ بر هزار و 800 پایان‌نامه حوزوی فهرست‌نویسی شده و امکان جست‌وجو از طریق موضوع، عنوان و شخص پدیدآورنده وجود دارد.
وی با اشاره به فعالیت‌های مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی گفت: این مرکز متصدی امور اسلامی بوده و تدوین اصطلاح‌نامه‌های جامع علوم اسلامی، مقالات و موضوعات مرتبط را پیگیری می‌کند.
کارشناس مسئول کتابخانه دیجیتالی مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی خاطر نشان کرد: منابع کتابخانه دیجیتال از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی و پایگاه اطلاع‌رسانی کتابخانه دیجیتال قابل دسترسی است./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.