دبیر شورای فرهنگی مسجد مقدس جمکران با اشاره به روایتی از حضرت علی(ع) مبنی بر اینکه ایشان چشم فتنه را کور کردند افزود: بروز فتنه بر اثر هوا و هوس ناشی از نفس اماره و سلیقهای برخورد کردن با مسائل دینی و جدا شدن از حقیقت اسلام است.
وی همچنین به تبیین ویژگیهای فتنه پرداخت و ابراز داشت: زمانی که فتنه میآید، بسیاری از مردم گرفتارش میشوند و زمانی که سایهاش از سر جامعه میرود، انسانها نظارهگر کرده خود در مواجهه با آن بوده و انسانهایی که به سبب بروز فتنه کور شده بودند از خواب غفلت بیدار میشوند.
معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران در ادامه با اشاره به فرازی از نهج البلاغه بیان کرد: برای پناه بردن از فتنههای روزگار باید سراغ کشتی نجات که همان ولایت و تمسک به اهل بیت(ع) است، رفت تا با سربلندی از جریانات روزگار و فتنههای سنگین و پیچیده گذر کرد.
وی تصریح کرد: دنیای امروز و لحظه لحظه آن با حوادث و رخدادهایی همراه است که برای گذشتن از آن باید منفعت جامعه و اجتماع را مدنظر قرار داد.
معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین جایگاه مردمی مسجد مقدس جمکران و ظرفیت تبلیغی آن پرداخت و با بیان اینکه این مکان مقدس سالانه میزبان 15 میلیون نفر زائر و نمازگزار از داخل و خارج از کشور است، اظهار کرد: مسجد مقدس جمکران بالاترین ظرفیت برای انجام فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی است.
وافی ادامه داد: حضور چنین جمعیتی برای شهر مقدس قم و فضای دینی و مذهبی آن فرصتی طلایی است که باید آن را مغتنم شمرده و برای بهرهبرداری از آن برنامه ریزی کرد.
وی با اشاره به حضور هفتگی بیش از 180 هزار زائر در شبهای چهارشنبه و 300 هزار نفر از 240 نقطه کشور در شبهای مناسبتی خاص گفت: این جمعیت ظرفیتی کم نظیر را برای انجام امور تبلیغی فراهم میآورد.
دبیر شورای عالی فرهنگی مسجد مقدس جمکران خاطرنشان کرد: امروز مسجد مقدس جمکران به عنوان مکانی مقدس و منتسب به حضرت صاحب الزمان(عج) برای همه جهانیان نامی آشنا دارد، به گونهای که در ایام جشنهای نیمه شعبان میهمانانی از 50 ملت جهان حضور داشتند و امروز این مکان مقدس با همه ظرفیتهای خود آماده همکاری فرهنگی و تبلیغی در عرصههای مختلف مهدوی و فلسفه انتظار است./ج1