مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور قرآنی معتقد است که نباید یک شهر قرآنی را تاسیس کرد بلکه باید آن را برای مردم تعریف کرد.

محمد بنیادی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: بر اساس تعاریف شهر قرآنی، مناطقی با این عنوان باید از بدو ورود تا دامنه‏ های بلندی‏ هایش مزین به نشانه‏ های قرآنی باشد.

وی تصریح کرد: همه برنامه‏ های فرهنگی و هنری و همه امور خدماتی و عمرانی یک شهر قرآنی باید این شاخص اساسی را درون خود جلوه‏ گر سازد.

بنیادی، کلیات شهر و مردم دماوند را خطه ‏ای مد نظر مسئولان امر برای تبدیل به شهر قرآنی خواند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور قرآنی ادامه داد: در صورت معرفی دماوند به عنوان نخستین شهر قرآنی کشور باید مردم این دیار بیش از گذشته نسبت به تعالیم این کتاب آسمانی دقت ‏نظر داشته باشند.

وی ادامه داد: یک شهر قرآنی باید بازار خرید، مدارس، معابر، رستوران ‏ها، پارک ‏ها و سایر اماکن عمومی و خصوصیش با رنگ و عطر دل‏ انگیز آیات قرآن کریم عجین و مانوس باشد.

بنیادی اضافه کرد: مسئولان اداری، اعضای شورای اسلامی، جمعیت دانشجویی و اقشار دانش ‏آموزی یک شهر قرآنی باید در یک مجموعه گردهم جمع شوند تا درباره شیوه‏ های تسریع در این تبدیل معنوی طرح و ایده ارائه دهند و سپس اجرایی کنند

مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور قرآنی اضافه کرد: در یک شهر قرآنی هیچ کسبه ‏ای پیش از قرائت مکاسب به کسب و کار نمی ‏پردازد، دروازه ورودی آن از نشانه‏ های قرآنی الهام می ‏گیرد و همه نماد های این کتاب آسمانی در گوشه گوشه‏ اش پیدا است.

وی با تاکید بر لزوم ایجاد بسترهای عملی قرآنی در دماوند خاطرنشان کرد: البته نباید قرآن تنها به قرائت و زمزمه زبانی محدود شود بلکه باید تک تک آیات شریفه این معجزه نبی مکرم اسلام (ص) در زندگی مردم شهر قرآنی جلوه‏ گر شود./س
برچسب ها: شهر ، قرآنی ، مردم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.