اختصاص 190 ميليارد ريال تسهيلات براي واحدهاي توليدي کشاورزي و دامداري اين شهرستان به تصويب رسيد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز ، در جلسه ستاد اجرايي توسعه بخش کشاورزي شهرستان ميانه که با حضور استاندار آذربايجان شرقي برگزار شد، روابط عمومي سازمان جهاد کشاورزي استان ، استاندار آذربايجان شرقي در اين جلسه با بيان اين که اهتمام دولت براي توسعه بخش کشاورزي بايد موجب تامين نيازمنديهاي بازار مصرف و پاسخگويي به نياز اشتغال جوانان شود، افزود: شهرستان ميانه نسبت به نقاط ديگر استان استعداد بيشتري در بخش کشاورزي دارد و تسهيلات اختصاص يافته به اين بخش، بايد موجب جهش در توسعه اين شهرستان شود.

دکتر احمد عليرضابيگي مبناي دولت را روان‌سازي پرداخت تسهيلات بخش کشاورزي عنوان کرد و گفت: در عين حال طرح‌هاي بزرگ نيازمند کارشناسي است؛ اما مسئولان و بانکها با در نظر گرفتن استعدادهاي محلي هر منطقه، نبايد خود را در چارچوب تسهيلات تعريف شده گرفتار کنند.

وي با اشاره به تقاضاي 133 نفر براي اشتغال در بخش کشاورزي شهرستان ميانه، اظهار داشت: با توجه به فرصت‌هاي اشتغال در بخش کشاورزي اين شهرستان، تعداد متقاضيان ناچيز است و مسئولان محلي بايد با اطلاع‌رساني مناسب به مردم، جوانان را به فعاليت‌هاي کشاورزي ترغيب کنند.

دکترعليرضابيگي بابيان اين که شهرستان ميانه ظرفيت ذخيره‌سازي يک ميليارد متر مکعب آب را دارد، به بهره‌برداري بسياري از طرحهاي پاياب سدهاي اين شهرستان اشاره و تصريح کرد: استفاده بهينه از اين ظرفيت‌ها نيازمند توانمندسازي کشاورزان و تجميع اراضي است و تشکيل تعاوني‌هاي قوي کشاورزي در اين زمينه مي‌تواند راهگشا باشد.

 وي با تاکيد بر اهتمام مسئولان استاني و محلي براي به نتيجه رسيدن عزم جدي دولت در بخش کشاورزي خاطرنشان کرد: البته در اين موضوع، تمام مسئوليت‌ها متوجه سازمان جهاد کشاورزي نيست ولازم است روحانيون، شوراهاي شهر و روستا و بسيج به جهت ارتباط نزديک با مردم در امر فرهنگ‌سازي تلاش کنند./س
برچسب ها: تصویب ، تسهیلات ، توسعه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.