مقاله پژوهشگران جهاد دانشگاهی مازندران با عنوان جدا سازی باکتری تولید کننده اسید آمینه متیونین و ارتقاء میزان بازده آن در سیزدهمین همایش سراسری و دومین همایش بین المللی میکروب شناسی ایران پذیرفته شد .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران این مقاله که درباره اسید آمینه ضروری متیونین و تولید آن با استفاده از باکتری corynebacterium hlutamicum است که از سوی مریم ایجادپناه و حسین حنیفی در این همایش ارائه شد .

از آنجا که سویه های وحشی میکرو ارکانیسم ها توانایی تولید مقدار زیاد متیونین را ندارند از سویه های موتانت ( جهش یافته ) مقاوم به آنالوگ های متیونین استفاده شد

در این تحقیق میزان اولیه تولید اسید آمینه متیونین سویه وحشی با استفاده از روش های موتاسیون و بهینه سازی محیط کشت از یک دهم به 6 گرم در هر لیتر محیط کشت ارتقاء یافت .

متیونین از اسیدهای آمینه ضروری در رژیم غذایی انسان و دام است و بعنوان افزودنی برای تغذیه دام و طیور و مکمل در خوراک انسان و همچنین در صنایع دارویی و آرایشی استفاده می شود ./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.