به گزارش خبرنگار
بهداشت و درمان باشگاه
خبرنگاران، بر اساس تحقيقات انجام شده، رژيم غذايي سرشار از ماهي، مغزها و سبزيجات
احتمال ابتلا به سرطان لوزالمعده را تا ميزان 2 سوم کاهش مي دهد.
دراين تحقيقات دانشمندان دريافتند افرادي که
ويتامين C، E و ماده معدني سلنيوم که در مغزها وجود دارد را از رژيم
غذايي خود دريافت مي کنند، 67 درصد کمتر از ديگر افراد به سرطان لوزالمعده مبتلا
مي شوند. همچنين ثابت شده است که آنتي اکسيدان ها يکي از هر 12 مورد سرطان را کاهش
مي دهند.
سرطان لوزالمعده سالانه 6 هزار و 500 نفر را
مبتلا مي کند و شناسايي آن از هر نوع سرطان ديگر سخت تر است که تنها 3 درصد از
بيماران تا 5 سال پس از شروع علائم زنده مي مانند./ع ل