به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام ؛ صیدرضا احمدی با بیان این مطلب افزود: اكنون مناطق جنگلی كه داری بیشترین خشكیدگی بلوط هستند، شناسایی شده و یك نقشه پایه در این زمینه تهیه شده است.
وی، عملیات بهداشتی و پرورشی برای حذف درختان آفت زده خشك و بیمار و خروج آنها از جنگل، متناسب كردن حجم تاج با ریشه، اجرای عملیات ذخیره نزولات، كنترل و مبارزه با آفات، قرق كامل پایلوت ها و مناطق های اجرایی و ساماندهی دام را از جمله اقدامات پیشگیری از افزایش میزان خشكیدگی درختان بلوط در سال جاری عنوان كرد.
احمدی ادامه داد: همچنین اقدامات فرهنگی، ترویجی و آموزشی و اطلاع رسانی نیز در این زمینه توسط منابع طبیعی صورت گرفته است.
وی خاطر نشان كرد: در سطح 100 هزار هكتار از جنگل های استان، طرح مقابله با خشكیدگی بلوط اجرا شد كه این طرح شامل دو هزار هكتار عملیات نهال كاری و توسعه فضای سبز در داخل جنگل ها است.
احمدی گفت: همچنین در سطح 10 هزار هكتار عملیات بهداشتی و پرورشی انجام گرفته و بیش از یك میلیون و 500 هزار اصله نهال مناسب برای كاشت در تمام مناطق جنگلی زاگرس تولید، توزیع و غرس شده است.
سرپرست منابع طبیعی استان ایلام افزود: اعتبار این عملیات از محل اعتبارهای ملی و استانی حدود 20 میلیارد ریال است.
وی ادامه داد: با توجه به بارندگی های اواخر سال گذشته و اوایل امسال بر اساس ارزیابی های به عمل آمده، وضعیت كنترل خشكیدگی بسیار مناسب اما لازمه رفع این مشكل حمایت و استمرار اجرای این طرح ها است.
حدود 87 درصد مساحت استان ایلام را عرصه های طبیعی تشكیل می دهد./س