نویسنده این وبلاگ در نگاهی متفاوت به ماه خدا به انتشار طرز تهیه افطاری مبادرت کرده است.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، وبلاگ کربلای حسین در آخرین یادداشت خود مطلبی درباره افطاری در ماه مبارک رمضان منتشر کرده است:

روش طبخ کشک بادمجان

بادمجون کبابی یا پخته یا سرخ کرده 2 عدد
گوشت ۲۰۰ گرم

عدس نصف پیمانه
نعنا و سیر داغ به مقدار فراوان
پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،دارچین،زردچوبه،زعفران
گردوی خُرد شده ۲ قاشق غذاخوری
کشک به مقدار فراوان
بادمجون ها رو پخته و کنار گذاشته. گوشت رو با ادویه و پیاز خوب پخته تا حسابی نرم شد بعد ریش ریش می کنیم. عدس رو هم جداگانه پخته. بادمجون و گوشت و عدس رو حسابی باهم مخلوط و با گوشتکوب خوب له می کنیم تا حالت ریش و کشدار پیدا کنه. بهش ادویه و کشک و سیر و نعنا داغ و پیاز سرخ کرده اضافه کرده و می گذاریم تا جا بیفته. گردو خُرد شده رو هم بهش اضافه کرده و داخل ظرف مورد نظر کشیده و تزیین می کنیم.
برچسب ها: وبلاگ ، باشگاه ، وبلاگستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.