قائم مقام اداره‌کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: برگزاری المپیادهای ورزشی از اهداف اصلی وزارت علوم است زیرا با این روش بهتر می‌توان راه ارتقای سلامت روانی جامعه را تامین کرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه محمدرضا رضوانی در جمع دانشجویان شرکت‌کننده در یازدهمین المپیاد دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور در ارومیه، اظهار داشت: یکی از نقاط قوت در یازدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور حضور دانشجویان دانشگاه‌های غیرانتفاعی در این مسابقات بود.

وی افزود: حضور پرشور دانشجویان در المپیادهای دانشجویی دلیلی بر این مدعاست که مسئولان وزارت علوم و دانشگاه‌های مختلف در سطح کشور توانسته‌اند تا این قشر را به سمت ورزش جذب کنند.

قائم مقام اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه با اشاره به حضور 103 تیم از دانشگاه‌های سراسر کشور در یازدهمین المپیاد دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور تصریح کرد: از این میان 75 دانشگاه دولتی، چهار دانشگاه وابسته و 24 موسسه آموزش عالی، غیرانتفاعی و جامع علمی و کاربردی در مسابقات حضور داشتند که نسبت به دوره‌های قبل حضور دانشگاه‌های غیرانتفاعی برای نخستین بار جلوه خاصی به این رقابت‌ها داده بود.

رضوانی در بخشی از سخنان خود بهره‌گیری از برترین داوران کشور را دلیلی بر استقبال بیشتر دانشجویان از مسابقات دانست و عنوان کرد: حضور 59 داور بین‌المللی در کنار 120 داور ملی و درجه یک از مزایای این دوره از مسابقات بود که تلاش دانشجویان برای شرکت در مسابقات و راه‌یابی به مراحل بالاتر را چندین برابر کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برای برگزاری دوره‌های بعدی المپیاد برنامه‌ریزی شده تا هر دوره نسبت به دوره‌های قبل دارای مزیت بیشتری باشد.

رقابت‌های یازدهمین المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از بیستم تیر ماه جاری با حضور 3 هزار و 500 نفر ورزشکار در 12 رشته ورزشی فوتبال، بسکتبال، والیبال، فوتسال، هندبال، تنیس روی میز، بدمینتون، شنا، دو میدانی، تکواندو و کشتی آزاد و فرنگی آغاز و شب چهارشنبه به کار خود پایان داد./س

برچسب ها: علوم ، فناوری ، مسابقات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.