كارشناس آزمايشگاه مواد غذايي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج گفت: علاوه بر خواص مفيدي كه زردچوبه در كاهش درد و اسپاسم دارد، خاصيت ضدسرطاني بودن آن نيز به اثبات رسيده است. .

 اكرم پايدار در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ، افزود: اين ادويه پركاربرد خواص زيادي از جمله ضدنفخ و ضد ورم نيز داشته كه امروزه كپسول‌هاي تهيه شده از اين ماده غذايي در داروخانه‌ها به فروش مي‌رسد./س
برچسب ها: یاسوج ، ضد نفخ ، کاهش درد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.