معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی ایلام گفت: مصرف نان سبوس دار میزان ابتلا به بیماری ‏دیابت را 50 درصد كاهش می دهد.‏

به گزارش باشگاه خبرنگاران ايلام ؛ دكتر رسول دشتی در این باره افزود: مصرف نان سبوس دار باعث ‏كاهش قند و چربی خون، پیشگیری از سوء تغذیه و رسوب زدایی از جداره های روده و معده ‏می شود.‏
وی ادامه داد: به تمامی بیماران و افراد سالم توصیه می‌ شود نان سفید را از برنامه غذایی خود ‏حذف كرده و به جای آن از نان سبوس دار كه بهترین آنها نان سنگك است، استفاده كنند.‏
دشتی اظهار داشت: سبوس باعث می شود مواد سمی و آلودگی های غذایی برطرف شود و ‏همچنین این ماده، مواد سرطان زا در بدن را خنثی كرده و از مشكلاتی مانند جذب اسیدهای ‏صفراوی و یبوست جلوگیری می كند.‏
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی ایلام افزود: با توجه به این نكته كه املاح نان سبوس دار ‏دو برابر و فیبر آن سه برابر نان سفید است، باعث می شود كه از ابتلا به بیماری هایی همچون ‏دیابت، پوكی استخوان، كم خونی و چاقی جلوگیری شود.‏
دشتی گفت: قسمت عمده سبوس شامل مواد معدنی مانند كلسیم، آهن، روی و فسفر بوده كه ‏برای پیشگیری از پوكی استخوان، كم خونی، تقویت حافظه و تقویت استخوان ضروری است.‏/ع
برچسب ها: نان سبوس دار ، کاهش ، دیابت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.