فندق سموم بدن را دفع می کند

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گيلان استان گیلان با طبیعت سرسبز ،رویشگاه محصولات کشاورزی و دارویی بسیاری است که در این زمینه می توان به محصول فندق اشاره کرد .

گیلان با تولید 85 درصد فندق کشور مهمترین قطب تولید این محصول است .

فندق منبع سرشاری از پروتئین ، چربی ، کلسیم ،فسفر، آهن ،موادقندی ، سدیم ، پتاسیم ، ویتامین های گروه B ،A ، D است.

100گرم از این ماده 634 کالری انرژی غذایی دارد و با وجود ماده قندی برای بیماران دیابتی ضرری نداردو برای رشد مغز کاهش فشار خون و پیشگیری از ریزش مو مفید است.

4000باغدار گیلانی با برداشت سالانه 16000تن از این محصول 400میلیارد ریال درآمد کسب می کنند،

استان گیلان16هزار و 790 هکتار باغ فندق در شهرستانهای تالش،سیاهکل،رودبار،استارا،املش و رودسر دارد./س

 

برچسب ها: خواص ، دارویی ، فندق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.