سوسیس ماهی بدون مواد نگهدارنده و با چربی پایین توسط پژوهشگران کشورمان تولید شد.

کاوه رحمانی فرح مبتکر فرمولاسیون و روش تهیه سوسیس ماهی در گفتگو با خبرنگار دانش هاي روز باشگاه خبرنگاران افزود: ترکیبات این سوسیس 70 درصد گوشت ماهی و بقیه ترکیبات تولید سوسیس و کالباس است.
 
وی گفت: اين سوسيس محصولاتی است که بوی ماهی نمی دهد و کیفیت حسی مناسب با طعم و مزه خوب است.
 
همچنین در آن از هیچ نوع ماده نگهدارنده ای استفاده نشده است و تا 2 ماه ماندگاری دارد.
 
رحمانی فرح تصریح کرد: مقدار چربی و روغن آن کمتر از سوسیس های موجود در بازار است و هدف از این ابتکار افزایش سرانه مصرف ماهی است.
 
ماهی در کشور زیاد داریم ولی به دلیل فرآوری نشدن و بوی بد افراد علاقه ای به مصرف آن ندارند./عط
برچسب ها: کالباس ، سوسیس ، گوشت ماهی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۱۷:۵۵ ۰۲ مرداد ۱۳۹۱
با سلام
موضوع جالبی به نظر میرسه
من که تا حالا فکر نکرده بودم میشه از ماهی هم سوسیس تهیه کرد!!!!
راستی چقدر خوب میشد چون من اصلا دوس ندارم ماهی بخورم
فقط باید دید قیمت و مزش چطوره
اینکه مواد نگهدارنده هم نداره که بهتر
خود ماهی که خیلی خاصیت داره
اینجوری بیشتر میشه خورد
فقط باید بوی ماهی نده بقیش مهم نیست
با تشکر
آخرین اخبار