وقتی ماه رمضون از راه می رسه،توی جای جای کشورمون غذاها و شیرینی های خاصی برای افطارها و سحری اماده و به بازارهای مصرف عرضه میشه که هر کدوم طعم و مزه منحصر بفرد خودشو داره.

به گزارش باشگاه خبرنگاران  گيلان گیلانی های هم که توی آشپزی و پخت غذاهای متنوع تو کشور شهره و نمونه هستند یه شیرینی سنتی مخصوص ماه رمضون به نام رشته و خشکار دارند که رنگ وجلای خاصی به سفره افطاری میده.

رشته و خشکار از آرد برنج ،مغز گردو،شکر و ادویه های خوش عطر درست میشه و بعد از سرخ کردن کردن و ریختن شربت سر سفره افطاری میاد.

اگه ماه رمضون مهمون گیلانیهای همیشه مهمون نواز بودید،حتما از این شیرینی محلی میل کنید. رشته وخشکار سوغات گیلان هم هست و در ماه مبارک رمضان بسیاری از مغازه های این استان به تولید رشته و خشکار می پردازند./ع

برچسب ها: رشته ، خشکار ، چیست
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.