![حکم رئیس اسبق جمعیت هلال احمر به اتهام اختلاس تایید شد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20330104_431.jpg)
به گزارش
باشگاه خبرنگاران
گيلان گیلانی های
هم که توی آشپزی و پخت غذاهای متنوع تو کشور شهره و نمونه هستند یه شیرینی سنتی مخصوص
ماه رمضون به نام رشته و خشکار دارند که
رنگ وجلای خاصی به سفره افطاری میده.
رشته و خشکار از آرد برنج ،مغز گردو،شکر و ادویه های خوش عطر درست میشه و بعد از سرخ کردن کردن و ریختن شربت سر سفره افطاری میاد.
اگه ماه رمضون مهمون گیلانیهای همیشه مهمون نواز بودید،حتما از این شیرینی محلی میل کنید. رشته وخشکار سوغات گیلان هم هست و در ماه مبارک رمضان بسیاری از مغازه های این استان به تولید رشته و خشکار می پردازند./ع