روزه داران برای رفع تشنگی از میوه‌های مانند خربزه و هندوانه که نگهدارنده آب هستند تغذیه کنند.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد؛ متخصصان بهداشت و تغذیه تاکید دارند: روزه داران سعی کنند پس از سحر چای پر رنگ نخورند که باعث تشنگی می‌شود بلکه بهتر است برای رفع تشنگی از میوه‌های مانند خربزه و هندوانه که نگهدارنده آب هستند مصرف کنند تا آب بدن خود را مصرف تامین کنند.

این متخصصان در توصیه های آشامیدنی خود برای روزه داران یادآور می شوند: افراد دقت کنند که این باور که چای پس از سحری می‌تواند باعث رفع تشنگی شود، درست نیست زیرا چای دفع مکرر کلیه را در بر دارد.

بنابر این گزارش در ایامی به دلیل گرما و طولانی بودن، ساعات روز بسیار طولانی است افراد در نوع تغذیه خود به خصوص در زمان سحر باید دقت بیشتری داشته باشند./س

برچسب ها: هندوانه ، روزه ، رفع تشنگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.