به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران،محمدی گفت: استان سمنان با بیش از 5 میلیون تن و استان اصفهان با نزدیک به 2 میلیون تن و مازندران با کمتر از 2 میلیون تن جزء استان هایی بوده اند که بیشترین فعالیت های معدنی را طی سال 89 داشته اند.
وی افزود: هم چنین استان سیستان و بلوچستان با یک هزار و 512 تن، خراسان جنوبی با 15 هزار و 500 تن و استان البرز با 27 هزار تن کمترین میزان استخراج معدنی را داشته اند.
مدیر کل دفتر تعاونی های تولیدی خاطر نشان کرد: شرکت های تعاونی معدن با در اختیار داشتن استخراج 45 درصد سنگ گچ، 28 درصد سنگ مرمر، 26 درصد سنگ ترازو تن، 26 درصد خاک صنعتی ، 24 درصد تالک و 21 درصد سنگ نمک و نمک آبی کشور نقش عمده ای در تولیدات این مواد معدنی در کشور ایفا کرده اند.
* بخش های برون سازمانی نقش حمایتی دارند
قادری مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان در خصوص بخش برون سازمان گفت: بخش های برون سازمانی ، بخش هایی را شامل می شود که مرتبط و در راستای فعالیت های سازمان صورت می گیرد و در واقع نقش حمایتی دارند.
وی همچنین در خصوص بخش دیگری که به صورت مستقیم با اداره در ارتباط هستند اشاره کرد و گفت: در بسته ای که به منظور اقداماتی که در اداره کل تعاونی کار و رفاه اجتماعی تدوین شده است 27 هدف کلی وجود دارد و حوزه هایی را نظیر اشتغال، روابط ، کار ، تعاون و ... را که در حال حاضر به مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت کار محول شده است را شامل می شود و در واقع فعالیت های درون سازمانی را تشکیل می دهد.
قادری در ادامه به اهمیت نیروی انسانی نیز اشاره و خاطر نشان کرد: نیروی انسانی زمانی می تواند رسالت خود را به خوبی اجرا کند که سالم و یا نشاط باشد و اگر مسئولان کشور برای سلامت و نشاط نیروی انسانی اقدامی نکنند به اهداف خود نخواهد رسید./ل